Superduper belangrijk!!!

Dit jaar gaan we op kamp van 24 juli tot 30 juli. Hou dus zeker deze week vrij want zo iets geweldig wil je niet missen!!! 

Belangrijk!
– Voor de veiligheid zouden we jullie willen vragen om jullie kinderen niet meer af te zetten aan het lokaal, maar voor en na de vergadering te parkeren op de parking van de Alverberg en van daaruit te wandelen naar het lokaal zelf. Er staat elke zaterdag leiding aan de parking om te helpen met oversteken. Alvast bedankt!

–  Afbellen/mailen voor vrijdag 19u indien je niet kan komen naar de vergadering (kabouters@smaf.be)

– Naar de scouts komen zonder uniform is uit den boze!!! Geen sjaaltje = https://www.youtube.com/watch?v=qlaki1uw0Hc en dan ben je https://www.youtube.com/watch?v=AKLrKMz-avE

APRIL

Zaterdag 06/04

Hey liefste kabouters, 

deze week spelen we het allerleukste spel van heel het jaar. Ja, jullie kunnen het al raden; we spelen VUIL SPEL !!!!!!!!! Voor één keer moeten jullie niet in perfect uniform komen maar mogen jullie kleren aan doen die dus lekker vuil mogen worden. We verwachten jullie allemaal van 2-5 aan de lokalen. 

Tot dan en veel liefs,
de beste leiding -xoxo-

Zaterdag 13/04

dag kaboutertjes, 

we moeten spijtig genoeg melden dat onze goede doelen vergadering niet kan doorgaan :( maar we hebben wel een kei leuk spel voor jullie voorbereid. Jullie zijn allemaal om 14u welkom aan de lokalen, om 17u mogen jullie weer naar huis. 

Hopelijk zien we jullie dan. 

Stevige linker,
de kabouterleiding 

Zaterdag 20/04

We hebben slecht nieuws voor jullie, deze week zal het helaas geen vergadering zijn. Volgende week zijn we wel weer van de partij met een mega leuke vergaderinggggg. 

Zaterdag 27/04

Heyyyyyy allerliefste kaboutertjes, 

De tijd is weer aangebroken voor de enige, de echte DAGUITSTAP!!!!!! Het is heel belangrijk dat iedereen een mail stuurt voor 20/04 of ze wel of niet mee kunnen komen. We verwachten iedereen aan het station van Hasselt om 8u30 met €15 cash. We zullen om 17u00 terug zijn aan het station na deze bangelijke dag.  

BELANGRIJK:
– Jullie hebben geen lunchpakket nodig! (een drankje en een snackje mag wel)  Jullie liefste leiding heeft een lekkere menu voor jullie in petto! Mmm 
– Het is van uiterst belang om allemaal jullie buspas mee te nemen (Als jullie deze niet hebben gelieve ook een mailtje te sturen)
– Uniform is heel belangrijk!!
– De jaarlijkse spaghettidag gaat vandaag ook door, jullie kunnen dan na aankomst een super lekkere spaghetti gaan eten (zeker aan te raden, ook veggie) om de givers een extra leuk buitenlands kamp te bezorgen!!

Hopelijk zien we iedereen dan!!!

stevige linker,
de beste leiding ooit -xoxo-

MEI

Vrijdag 03/05

Helaaaaaa, 

vandaag spelen we weer een heus avondspel, kom allemaal om 19u naar de lokalen en om 21u mogen jullie weer opgehaald worden. 

Tot dan -xoxo-

Zaterdag 11/05

Hey kaboutertjes, 

deze vergadering is spijtig genoeg de aller, allerlaatste vergadering van dit scoutsjaar. Daarom hebben we een kei leuke BBQ voorzien. Kom allemaal om 12u met een eigen vleesje én €2 naar de lokalen. Om 14u, als jullie buikjes vol zitten, mogen jullie weer naar huis. Vandaag zullen jullie ook het kampboekje krijgen!!

Veel kusjes, 
de kabouterleiding 

Algemene info:  

telefoonnummers:
– Riet: +32 487 21 98 68
– Ward: +32 478 03 15 19
– Juline: +32 470 07 09 40
– Arnaud: +32 476 45 81 79
– Iebe: +32 491 59 35 43

 

 

 

 

 

Leiding
ArnaudArnaud

Totem: Bedrijvige Golden Retriever
Carrière: Kabouters
Studie: Burgerlijk ingenieur

iebeiebe

Totem: Verwarmend stokstaartje
Carrière: Kapoenen-Kabouters-kabouters
Studie: Toegepaste economische wetenschappen

JulineJuline

Totem: Toegenegen Ekster
Carrière: jongverkenners - kabouters
Studie: Handelswetenschappen

rietriet

Kabouter leiding
Zorgeloze kameleon
Sociale readaptatiewetenschappen

Ward AlbertWard Albert