Uncategorized

Kapoenen vuur

By on september 12, 2017

Belangrijk!

-Wegens enorm veel inschrijvingen bij de kapoenen hebben we onze maximumcapaciteit bereikt en zijn we genoodzaakt een ledenstop voor de kapoenen in te voeren. Een jammere maar noodzakelijke beslissing die nodig is om de scoutsactiviteiten kwalitatief en verantwoordelijk te houden. Enkel zij die al zijn komen proberen of een broer of zus bij ons op de scouts hebben, kunnen zich nog inschrijven. Deadline hiervoor is 6/10. Voor meer informatie of vragen hierover kan u mailen naar groepsleiding@smaf.be. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

– Voor de veiligheid zouden we jullie willen vragen om jullie kinderen niet meer af te zetten aan het lokaal, maar voor en na de vergadering te parkeren op de parking van de Alverberg en van daaruit te wandelen naar het lokaal zelf. Er staat elke zaterdag leiding aan de parking om te helpen met oversteken. Alvast bedankt!

6 april 2019

Dag allerliefste kapoentjes

Deze zaterdag gaan we een super kei tof spel spelen, dus we hopen jullie allemaal te mogen verwachten van 14u tot 17u aan de lokalen!!!

Stevige linker

Jullie kapoenenleiding

13 april 2019

Aan alle kapoenen!!

Pasen komt eraan en dit betekent dat we paaseitjes mogen gaan zoeken? Om dit te kunnen doen hebben we jullie hulp nodig!

We verwachten jullie allemaal van 14u tot 17u aan de lokalen.?

Stevige linker

Jullie topleiding ;)

20 april 2019

Dag lieve kapoentjes

Deze zaterdag is het geen vergadering, want jullie leiding moet gaan helpen bij de opbouw van Paashaasparty!

Tot volgende week?

Stevige linker

Jullie leiding!

27 april 2019????

!!!!!!!!DAGUITSTAP!!!!!!!!!

Praktisch:

    • We spreken om 10 uur af aan de ingang van het kapermolen park, Let op: parking aan het kapermolen park is beperkt dus u kan parkeren in de Vilderstraat en uw kapoen te voet brengen.
    • Om 17 uur spreken we terug af aan de ingang van het kapermolen park om uw kapoen terug op te halen.
    • Na de daguitstap vol spel en plezier kan u met je kapoen een lekker spaghetti nuttigen in het Crutzenhof want de givers organiseren de jaarlijkse spaghettidag van Smaf. ( meer info volgt)
    • De kapoenen doen hun uniform zo goed mogelijk aan ( u moet niet speciaal nieuwe scouts kleren hiervoor kopen).
  • Sjaaltje verplicht!! ( deze kan je nog steeds kopen na en voor de vergadering, spreek gerust een leiding aan.)

Meenemen:

    • Lunchpakket voor middag.
    • Koekje, drankje, fruit,…
  • Goed humeur, een lach,…

De daguitstap bedraagt 15€. Dit bedrag mag u storten op ons rekeningnummer (BE85 7370 3427 6106) met in de mededeling de naam van uw kapoen.

Mogen wij u ook vriendelijk vragen dat u de 15€ voor 20 april stort.

Indien uw kapoen meegaat willen wij vragen dat u een bevestigingsmail stuurt naar kapoenen@smaf.bezodat wij een duidelijk beeld hebben hoeveel kapoenen er mee gaan.

Als jullie nog vragen hebben kunnen jullie altijd de kapoenenleiding contacteren via het e-mail adres `kapoenen@smaf.be’ of natuurlijk iemand van het team van de kapoenenleiding bellen!

TAG