Beschermcomité

Welkom op de webpagina van het beschermcomité van SMAF!

Ook al bestaan we reeds vele jaren, velen onder jullie zijn misschien niet op de hoogte van ons bestaan of van onze werking.

Sinds enkele jaren zijn we al wat zichtbaarder geworden met de aanschaf van ons “uniform”, een zwarte polo met opvallende roze letters “BC SMAF” en zal u ons allicht al eens aan het werk gezien hebben op bijvoorbeeld het openingsweekend, de smafbar, de kerstboomverbranding of de kienavond.

We zijn een fijne groep van mensen, vooral maar zeker niet alleen ouders,  die een scoutshart hebben en die een deel van onze vrije tijd willen investeren in de ondersteuning van onze groep. We hebben zowel leden die zich engageren om op regelmatige momenten samen te komen om de verschillende activiteiten voor te bereiden als losse medewerkers die graag eens de handen uit de mouwen steken op de activiteit zelf zoals om te helpen tappen of bakken of eender wat.

Dit ondersteunen kan u in de ruime zin van het woord interpreteren: financieel door bijvoorbeeld een nieuwe tent te kopen, maar evenzeer met raad en daad.  Wat we echter niet willen doen is ons inmengen in de werking of de activiteiten van de groep.

Tot slot zou ik nog een warme oproep willen doen aan iedereen die denkt op eender welke manier de groep te kunnen ondersteunen en aan iedereen die graag deel zou willen uitmaken van ons team, om ons te contacteren.  Hiervoor, en voor alle vragen waarmee u niet bij uw tak – of groepsleiding terecht kan, kan u het contactformulier op deze site gebruiken of rechtstreeks de voorzitters van het beschermcomité, Koen Beulen en Sofie Rymen, contacteren.

Het beschermcomité