Belangrijk!
– NIEUWE leden mogen 3 keer komen ‘proberen’ zonder ingeschreven te zijn. We verwachten wel dat je je contactgegevens achterlaat in dat geval. Gelieve het volgende formulier in te vullen https://goo.gl/forms/6aZVXqSqjvojLt8v2
– Voor de veiligheid zouden we jullie willen vragen om jullie kinderen niet meer af te zetten aan het lokaal, maar voor en na de vergadering te parkeren op de parking van de Alverberg en van daaruit te wandelen naar het lokaal zelf. Er staat elke zaterdag leiding aan de parking om te helpen met oversteken. Alvast bedankt!

 

Vandaag is het de meiboomplanting in de stad, de ideale gelegenheid om al die Hasselaren dingen aan te smeren voor nog wat extra centjes! We verwachten jullie om 16u op de grote markt (direct na school) met jullie beste verkoopskills.

vrijdag 03/05

Vandaag is het derdejaarsavond, alle derdejaars zijn welkom vanaf 19u aan de lokalen. De eerste- en tweedejaars zien we op zondag.

zondag 5/05

Vandaag gaan we werken in de Japanse Tuin en op een schoolfeest, geef zo snel mogelijk door als je een moment niet kan die zondag want eenmaal de shiftenlijst gemaakt is verwachten wij dat jullie komen ongeacht de reden van afwezigheid( behalve natuurlijk als jullie opeens in het ziekenhuis liggen ;) )

zaterdag 11/05

Vandaag gaan we lekker gezellig samen met de verkenners een echte car-wash opzetten, we zullen van 2-5u auto’s, fietsen, … wassen van ouders, vrienden, toevallige voorbijgangers dus kom allemaal helpen en breng een spons mee! (Andere dingen zoals stofzuigers en hogedrukreinigers zijn ook altijd welkom, laat dit wel even weten dat we een overzicht hebben.) Jullie worden verwacht van 1-6u, vergeet ook niet dat er een infoavond is voor jullie ouders om 17u15. Rond 18u mogen jullie allemaal samen vertrekken.

zaterdag 18/05

Hey gidsen vandaag verwachten we jullie allemaal van 10 tot 19u voor een superleuke daguitstap. Kom allemaal met 10 euro, buzy pas (indien jullie dit hebben), lunchpakket en perfect uniform op de agoralaan, Diepenbeek (grote parking van de universiteit). Jullie uniform kan nat, vuil, … worden. ’s Avonds mogen jullie ouders jullie terug aan de lokalen komen halen (best niet met de fiets komen). Hopelijk tot dan!

zaterdag 25/05

Vandaag spreken we af van 10 tot 17u in de basiliekstraat 14 kortenbos (Sint-truiden) voor een financiële actie. Probeer te carpoolen en indien jullie handschoenen hebben voor in de tuin te werken mogen die meegenomen worden.

Niet komen = afbellen/sturen!!!  ☹

!!!Probeer altijd in perfect uniform te komen!!!

Nummers

Isha: 0487733833

Margaux: 0491128286

Marie: 0498780790

Stef: 0478776628

Frédéric: 0474937850

Sam: 0495249960

Vergadering

There are no upcoming events at this time.

Leiding
Frédéric FavoreelFrédéric Favoreel

Totem: Gedreven Gibbon
Carrière: Kapoenen - Welpen - Gidsen
Studies: Geneeskunde

IshaIsha

Totem: Vurige spitsvogel
Carrière: Kapoenen- Kapoenen - Gidsen
Studies: Vroedkunde

margauxmargaux

Totem: Begane Panda
Carrière: Kapoenen - Kapoenen - Gidsen
Studies: Verpleegkunde
Gsm: 0491/12 82 86

MarieMarie

Totem: Uitbundige Tuimelaar
Carrière: Welpen - Jongverkenners - Gidsen
Studies: Handelsingenieur