Belangrijk!
– NIEUWE leden mogen 3 keer komen ‘proberen’ zonder ingeschreven te zijn. We verwachten wel dat je je contactgegevens achterlaat in dat geval. Gelieve het volgende formulier in te vullen https://goo.gl/forms/6aZVXqSqjvojLt8v2
– Voor de veiligheid zouden we jullie willen vragen om jullie kinderen niet meer af te zetten aan het lokaal, maar voor en na de vergadering te parkeren op de parking van de Alverberg en van daaruit te wandelen naar het lokaal zelf. Er staat elke zaterdag leiding aan de parking om te helpen met oversteken. Alvast bedankt!

zaterdag 02/03

Whoep whoep tis weer zaterdag kom allemaal naar de lokalen van 2 tot voor een supertof spel.

zaterdag 09/03

Vandaag gaan we de pannenkoeken die jullie gebakken hebben aan huis en aan de lokalen verkopen, dit is een financiële actie dus probeer er allemaal te zijn en indien je niet kan komen mag je je pannenkoeken vrijdag naar de lokalen brengen. Hopelijk zien we jullie voltallig van 1 tot 6 aan de lokalen met 20 zelfgemaakte pannenkoeken.

zaterdag 16/03

Kom allemaal met de fiets naar de lokalen van tot voor een superleuk fietsspel.

zaterdag 23/03

Het is weer tijd voor een financiële actie, dus laat ons zeker iets weten als jullie niet kunnen komen, als jullie door examens of een andere reden niet de hele tijd kunnen is dat niet erg ook een uur of 2 meehelpen is zeer nuttig. Overdag (vanaf 13u) gaat een deel van jullie afval rapen in de wijk voor de stad (15 euro per km, dus veel), een ander deel helpt de giverbar opzetten aan de lokalen. ’s Avonds is het van 17-1 u giverbar, we verwachten dat jullie helpen met croques te verkopen tot ongeveer 20u daarna neemt de leiding het over en mogen jullie nog gezellig even napraten met elkaar (nodig ook jullie vrienden uit en deel het evenement op facebook). Na de giverbar mogen jullie blijven slapen in de lokalen, dit moet niet maar we verwachten wel iedereen zondagochtend om alles op te ruimen en indien er nog straten over zijn hier nog afval te gaan rapen (zeer goed voor het milieu en de portemonnee 😉 )

zaterdag 30/03

Kom allemaal met jullie vuilste kleren om een zeer belangrijke ontdekking te doen over het buitenlandskamp naar de lokalen van tot 5. Jullie ouders zijn welkom van 5 tot 6 om een korte presentatie bij te wonen en ons eventueel vragen te stellen.

16-17/04

Houd deze dagen al vrij voor de oefentweedaagse.

Niet komen = afbellen/sturen!!!  ☹

!!!Probeer altijd in perfect uniform te komen!!!

Nummers

Isha: 0487733833

Margaux: 0491128286

Marie: 0498780790

Stef: 0478776628

Frédéric: 0474937850

Sam: 0495249960

Vergadering

There are no upcoming events at this time.

Leiding
Frédéric FavoreelFrédéric Favoreel

Totem: Gedreven Gibbon
Carrière: Kapoenen - Welpen - Gidsen
Studies: Geneeskunde

IshaIsha

Totem: Vurige spitsvogel
Carrière: Kapoenen- Kapoenen - Gidsen
Studies: Vroedkunde

margauxmargaux

Totem: Begane Panda
Carrière: Kapoenen - Kapoenen - Gidsen
Studies: Verpleegkunde
Gsm: 0491/12 82 86

MarieMarie

Totem: Uitbundige Tuimelaar
Carrière: Welpen - Jongverkenners - Gidsen
Studies: Handelsingenieur