⚜️JIN ’06 ⚜️

ℹ️ Algemene informatie ℹ️

Ondertussen weten jullie wel hoe het eraan toe gaat:

Kom altijd in perfect uniform, bij verkleedvergaderingen hoor nog steeds een sjaaltje —
Afmelden gebeurt vrijdag voor 20u met een geldige reden 
3 keer te laat afmelden = trakteren 🎂 —
Te laat = pompen ⛽ —

📅 Belangrijke data 📅

— 20/10: Dag van de jeugdbeweging

28/10 (avond): Nachtwake givers, meer info volgt!

31/10: Duivelstube aan het lokaal (niet verplicht)

— 18/11: Financiële actie

06/01:  Kerstboomverbranding + massaspel!

— 13/01-27/01: Jinstages

— 27/01-03/02: Leefweek

— 08-10/03: Weekend

— 16/03: Jincognito

— 27/04: Jinquiz

— 04/05-05/05: Meisjotterij

— 18/05: Daguitstap

🍂September🍂

16/09

Heeyooooo jinners

Zijn jullie klaar voor vergadering no. 1?

Voor we aan ons jaar kunnen beginnen moeten we een sicke home base bouwen in het jinlokaal!🏡

Hiervoor spreken we van 14u tot 17u af aan het lokaal

Zij die een plannetje willen uittekenen of goede ideeën hebben schrijf ze maar alvast op 🗒️

Als jullie mooie plantjes/posters/… willen meenemen waar jullie toch vanaf moeten (geen rommel ajb x) mag dit altijd!

23/09

Vandaag is het hoog tijd om één van de trekpleisters van Hasselt te gaan verkennen: de Hesselse kèrremis!

Voor zij die zich durven wagen aan dit waar spektakel, begeef u naar het St-Janspleintje om 14u00 met 2 gouden muntstukken (lees: euro’s). Aangezien we deze keet zwaar op stelten willen zetten vragen we jullie jullie te verkleden als angstaanjagende biker (zie onder). Om 17u00 verlaten we de plaats delict.

PS: Vergeet jullie sjaaltje niet!

30/09

Whoppaaa eindelijk weer zaterdag; Hopelijk is jullie hoofd niet meer aan het tollen van de XXL, zijn jullie niet leeggeroofd in het LunaPark en hebben jullie jullie zelf niet in de voet geschoten met een luchtkarabijn. Deze zaterdag wordt namelijk jullie opperste concentratie vereist voor weer een heuse vergadering.

Jullie kunnen de avonturen van deze vergadering zelf meemaken van 14u 17u aan de Alverbergstraat 73, 3500 Hasselt.

Tot dan!

☔Oktober☔

07/10

De eerste maand is alweer gepasseerd, en wat voor een maand dat was. Nu wordt het tijd om jullie volledig op te maken!!! 💄💄💄Want het is tijd voor de foto’s 📸📷📸 kom dus om 13u45 naar de church bells luisteren aan de kerk. 🔔⛪

Wie zin heeft om de lijn van leipe vergaderingen door te trekken naar oktober wordt gewoon verwacht voor een klassieker en mag terug naar huis vanaf 17u.

Be there or be 🟦

14/10

Boeeeehhhh wij gaan op leidingsweekend 😢 deze week is er dus helaas geen vergadering. Maar treur niet en spaar jullie aanstekelijke enthousiasme voor volgende week want dan vliegen we er terug dubbel zo hard in!

X Maud & Arnaud

20/10

🎥Ooh jee… Jullie lezen het goed, vandaag spreken we af op een vrijdag en dat kan maar één ding betekenen: het is tijd voor de allereerste avondvergadering.🎥

Wat jullie vandaag nodig hebben:

1)  De speurneus van een Duitse herder 🐕

2) Het geduld van een Bengaalse tijger 🐅

3) De aandachtigheid van een Japanse haas 🐇

Eens je deze drie dingen bezit, ben je klaar voor één gekkehuis vergadering van 20u-22u aan het lokaal

27/10

Vandaag beginnen de jinspelletjes. Jullie worden voor de eerste keer op de proef gesteld als leiding, en dat voor niemand minder dan jullie kritische medejinners. Vandaag wordt het spel verzorgd door Aagje, Lieze en Wout.

🧥November🧥

04/11

Zijn jullie klaar voor de gekste game gemaakt door Flynn, Margot en Julie? Kom dan van 14u-17u naar het lokaal!

11/11

11/11/11 is alom bekend als een heel mooi goed doel. Wij hebben echter geen tijd om ons hier vandaag bezig mee te houden aangezien Charlotte en Esmée het op zich hebben genomen om het goed doel te steunen om 17-jarige kleuters te entertainen. Heb jij hier evenveel zin in als wij? Dan zien we ons opnieuw van 14u-17u aan het lokaal!

18/11

Wheewheewhee vandaag mogen jullie jullie allerbeste verkoop- en marketingstrategiën bovenhalen. Na een lang keuzeproces hebben we beslist de overheerlijke marguerites en kra(n)kelingen te verkopen🍪. Jullie zullen dus eigenlijk amper iets moeten doen aangezien deze zichzelf zullen verkopen, maar vergeet toch jullie eeuwige enthousiasme niet mee te nemen.

Vrijdagavond (17/11): Inpakkuhh om 20u aan het lokaal

Zaterdagavond (18/11): Verkoopuhh van 10u-18u

25/11

Vandaag worden jullie in de watten gelegd door Nora en Noud. En dat mag ook wel want het belooft een koude vergadering te worden, vergeet dus zeker geen warme sjaal en een paar wanten 🧤🧣. Degene die de kou durven te trotseren zijn welkom aan het lokaal van 14-17u.

01/12

Opgelet: Het is nog eens tijd voor een avondvergadering!!! Zoals vorige week gezegd is Maud er deze week niet maar zij wordt wel vervangen door een mystery guest 🥸😮 Kom vrijdag van 19u-21u naar de scouts om erachter te komen wie dit dan wel is!

09/12

Boehoe examens zijn begonnen 😭. Gelukkig heeft jullie leiding zin om samen een korte blokpauze te nemen!! Alles kan en alles mag van 7-9 aan de lokalen: uniform is niet verplicht dan verlies je geeneens tijd met je jogging uit te doen , komen en gaan doe je wanneer je wil, zelfs vragen over leerstof aan elkaar/aan ons zijn niet uitgesloten❓. Heb je dus nood aan wat ontspanning, kom dan zeker langs!

Succes, jullie gaan allemaal ziek hard knallen xxx

16/12

Eindelijk terug een lichtpuntje na 7 dagen alles geven: Stuif Jin 2.0. Zelfde concept als vorige keer, dus kom maar wat stoom afblazen!😤

23/12

We weten allemaal hoe het eraan toegaat rond deze tijd van het jaar: De pakjes liggen mooi gestapeld naast de boom 🎁, de kerstsokken zijn gevuld 🧦 en de lampjes flikkeren vrolijk in de frisse dennenboom 🎄.

Er is maar één probleem en dat is de drukte van alle kerstfeesten en al het eten dat binnengespeeld moet worden. Wij hebben daarom beslist dat het vandaag geen vergadering is. Zo hebben jullie allemaal genoeg tijd om een leuk gedichtje te schrijven voor jullie knappe meters en peters, of om nog snel en overhaast een cadeau te moeten gaan zoeken in de sthad.

Maar treur niet, want deze vergadering wordt vervangen door één van de allerleipste van het jaar die zal plaatsvinden op:

30/12 – 31/12

Deze datum… We houden het kort en bondig, en maken het daarmee ook niet te lang. De dertigste keer dat de zon opkomt in de laatste maand van het zesde schrikkeljaar uit het 2e millenium na de geboorte van de jongeheer en koning Jezus Christus, de Koning der Joden, belooft een onvergetelijke dag te worden voor de laatstejaars leden aan de scouts in Hasselt gelegen aan de voet van de berg bestoven door de prachtig bloem “de alver”, ook beter bekend onder zijn volkse variant Sint-Michiel Anne-Frank.

Zij worden op deze zaterdag verwacht aan de voordeur van de thuisbasis van de eerder vernoemende scouts, en dat wel wanneer de kortste wijzer op de klok zijn hoogste punt bereikt en de dag overgaat van Ante Meridiem (AM) naar Post Meridiem (PM). Gepaard met hun goed humeur is het hun toegelaten een paar gouden gulden mee te nemen voor een lekkere versnapering of verfrissing, alsook een pakket met daarin een stevig en vullend middagmaal. Daarnaast worden zij aangemoedigd een kleine zelfgemaakt cadeau in elkaar te flansen, en best iets waar zij zelf trots op mogen wezen. Tot slot wordt van hun verwacht dat zij alle benodigdheden in een zak die op hun rug past verzamelen, waarmee zij de nacht tegemoet kunnen gaan (lees als: matje/slaapzak/toiletgerief/… ) .

Op de laatste dag van het jaar zullen wij wederkeren naar het lokaal omtrent hetzelfde uur als de dag voordien.

 

 

Voor de minder belezen personen onder jullie volgt hier een rudimentaire vertaling van bovenstaande tekst:

23e geen vergadering wa make, gelukkig wel 30e de allergekste en leipste vergadering om jaar goed af te sluiten maatje. Kom kijken op scouts om 12u en zorg maar da ge klaar zijt voor gekkehuis te trekken. Ge moogt zakgeld meenemen voor eten/drinken en ook lunchpakket niffo anders welloe eten. Maak ook op uzelf effe een pakje voor kerstmis. En sowieso ook matje en slaapzak enzo meepakken anders gaat ge vies koud hebben ’s nachts. 31e zijn we rond 12u terug aan lokaal. x

 

10/02

Na een zeer bewogen januari, waarin jullie niet enkel voor de eerste keer zelf als leiding hebben mogen shinen 🌟, maar ook hebben mogen genieten van één sicke lifeweek, is het eindelijk terug tijd voor een normale vergadering. Zoals Maud en ik al zeiden hebben we door leefweek nog meer zin gekregen in het komend semester. In dit semester vallen er een hele hoop verantwoordelijkheden op jullie(/ons), die we deze zaterdag wat beter op een rijtje zullen zetten. Kom dus als een goeie ouwe classic nog eens naar het lokaal van 2 tot 5

Leiding
avatar for ArnaudArnaud

Totem: Bedrijvige Golden Retriever
Carrière: Kabouters-Kabouters-Gidsen-CFO-Verkenners-JIN
Studie: Biomedisch ingenieur
GSM: 0476458179

avatar for MaudMaud

Totem: Felle Pinguïn
Carrière: 1x Kapoenen, 1x Welpen, 2x Jongverkenners
Studie: Visual Design ( Digitale Studio)
GSM: 0472523443