JONGVERKENNERS

 

Boodschap van algemeen nut

Wanneer u niet aanwezig kunt zijn op een vergadering dient u ons één dag op voorhand voor 20:00 te verwittigen, met een geldig excuus.

Boodschap van algemener nut

Probeer zo veel mogelijk met de fiets, te voet of het openbaar vervoer naar de scouts te komen. Indien u toch met de auto gebracht wordt, vergeet dan niet te parkeren aan de alverberg.

 

 

11/12/21 13:58

 


VERGADERINGEN


 

Zaterdag 15/01

We gaan em rrrr rrr rrrocken!! Van Twee tot vijf aan de loken, met een gans geflipt spel.

 

Zaterdag 22/01

Goedendag heren,

Deze week hebben we een vergadering als geen ander op de planning staan.
Wij kunnen alvast verklappen dat het een gans bomme namiddag gaat worden, dus hopelijk kunnen we jullie in grote getale ontvangen. We verzamelen om twee uur aan de achterzijde van ons befaamd ravotkwartier SMAF. Tegen vijf uur is de vergadering afgelopen en wederom tijd om huiswaarts te keren.

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

 

Zaterdag 29/01

Tijd om de maand af te sluiten!

Waar doen we dat beter dan op de Alverbergstraat nummer 73? 
Wanneer doen we dat beter dan van 2-5?
Wie doet dat beter dan ons?? Helemaal niemand!!!

Dus van 2-5 aan de lokalen om er nog eens een stevige lap op te geven.

 

Zaterdag 05/02

Goedendag jongeheren,

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten trappen we traditiegetrouw februari af met een (ont)spannende winterwandeling. het ideale moment om een frisse neus te nemen in de onverkende maar prachtige landschappen, tot in de talloze kilometers gezellige bospaadjes. Niet enkel voor u, maar voor het hele gezin, vrienden, de buurvrouw en natuurlijk onze kleine viervoeter… Woef! Echter zijn we dit jaar op een klein probleempje gestoten… De twee verantwoordelijke leiding Knarf en Wout zijn tijdens hun eerste proefwandeling de weg helemaal kwijt geraakt en verloren gelopen in het donkere bos.  We hebben hen nog zo gewaarschuwd om deze voorbereidende taak niet in de nacht te doen! Maar ze wouden en gingen het doen onder de prachtige sterrenhemel. Gelukkig hadden ze een zakje stenen bijeen geraapt waarmee ze een spoor konden maken, om de weg altijd terugvinden in het donkere bos. Echter had Wiem een sokje gestoken voor dit waterdicht plan. Hij heeft het zakje van hen afgepakt juist voordat ze vertrokken, foei! Eens in het bos hadden de twee heren dit pas opgemerkt. Hierom hadden ze de laatste broodkruimels moeten van Knarf zijn middageten, hij had de korstjes verstopt in zijn jaszak (Mama wordt boos als hij ze niet opeet). Geen wonder dat ze de weg niet terugvinden, zeker in de winter, nu de vogeltjes wel een hapje extra kunnen gebruiken. Deze taferelen even terzijde.

Aangezien nu niemand de weg kan leiden zijn we genoodzaakt deze editie van “De Winterwandeling” niet door te laten gaan. Wel dikke chapeau aan Knarf en Wout voor hun volle toewijding! Ondanks het late uur en de sabotage van Wiem, zijn ze er wederom helemaal voor gegaan! We hopen hen snel terug te zien.

Nu hebben wij een top alternatief in petto! Dit jaar moogt ge uw hond dus thuislaten en in plaats ervan een twee euro muntstuk meenemen…Want het is kookvergadering!! Zorg dus dat uw kookkunsten op pijl staan want dit jaar dineren we als varkens, knor, knor!

We zien jullie graag met schort en koksmuts om twee uur aan de lokalen. Tegen vijf uur mogen jullie met een gevulde maag terug huiswaarts keren.

mvg, jullie leiding

PS: De huidige maatregelen hebben misschien ook een beetje te maken met de aflasting.

 

💗💗 Zaterdag 12/02 💗💗

Ohlalalaaa hartendieven, jullie weten wel hoe laat het is… Tijd voor een super giga valentijnsspel! Wie weet kom je er vandaag wel achter wie je ultieme soulmate is en waar je je hele laven gelukkig mee gaat samenleven.

Dus kom van twee tot vijf naar de lokalen om aan de rest van de scouts te laten zien wat voor een charmante casanova’s de JV’s wel niet zijn!

 

Zaterdag 12/02

Gegroet!

Deze week een gans DIKKE vergadering.

We spreken af om twee uur, zo’n DIKKE drie uur later mogen jullie terug vertrekken.

DIKKE linker, jullie leiding

 

Stevige linker,
Wannes, Alicia, Mobp, Wiem & Jaan

Belangrijke video's

Leiding
avatar for AliciaAlicia

Totem: Authentiek Bergbever
Carrière: Jongverkenners
Studies: Handelsingenieur
GSM: 0473172218

avatar for JaanJaan

Totem: Goedlachse Steppelemming
Carrière: kapoenen, kabouters, jongverkenners
Studie: Industrieel Ingenieur
GSM: 0485140901

avatar for MaudMaud

Totem: Felle Pinguïn
Carrière: 1x Kapoenen, 1x Welpen
Studie: Visual Design
GSM: 0472523443

avatar for MaximeMaxime

Totem: Schalkse Spitsvogel
Scoutscarrière: Kapoenen - Welpen - Jonggidsen - Verkenners - Jongverkenners
Studies: Leerkracht Secundair Onderwijs Wiskunde-Fysica
GSM: +32471124314

avatar for WannesWannes

Totem: Waardige Eider
Carrière: 2x JV's
Studies: Verpleegkunde
GSM: 0474 21 81 34