Belangrijk!
– NIEUWE leden mogen 3 keer komen ‘proberen’ zonder ingeschreven te zijn. We verwachten wel dat je je contactgegevens achterlaat in dat geval. Gelieve het volgende formulier in te vullen https://goo.gl/forms/6aZVXqSqjvojLt8v2
– Voor de veiligheid zouden we jullie willen vragen om jullie kinderen niet meer af te zetten aan het lokaal, maar voor en na de vergadering te parkeren op de parking van de Alverberg en van daaruit te wandelen naar het lokaal zelf. Er staat elke zaterdag leiding aan de parking om te helpen met oversteken. Alvast bedankt!

VERKENNERS

!!!BUITENLANDS KAMP!!!: Het buitenlands kamp gaat door van 19 tot 31 juli. Wie zijn pas nog niet doorstuurde, doe dit snel en dan regelen wij de rest! Meer info in de zomer ofzo xd

Knap volk:

Nog knapper volk:

zaterdag 23/03 + zondag 24/03

SUPER BELANGRIJKE DAGEN! We weten dat enkele leden met examens zitten hier, dus zij mogen zeker thuis blijven om te leren hoor, maar al de rest MOET komen! Zaterdag VANAF 13:00 doen we een opruimactie in de wijk en omstreken, we krijgen hier goed veel centjes voor dus heel belangrijk dat we met zo veel mogelijk man zijn. ’s Avonds zal onze giverbar doorgaan, leden worden verwacht om van 17:00-20:00 garant te staan voor de verkoop van croques, wij als leiding nemen de bar op ons dus daarna kunnen jullie gewoon gezellig blijven hangen op de bar! Zondag zal de bar natuurlijk opgeruimd moeten worden EN mogen we ook nog verder opruimen in de wijk. Je kan als lid blijven slapen in de lokalen. Wil je liever in je eigen bed liggen geen probleem, maar dan verwachten we je ’s morgens wel op tijd terug om nog even hard te werken! Het exacte einduur van zondag kunnen we nog niet zeggen aangezien dit zal afhangen van hoe goed jullie werken op zaterdag!

Nodig ook zeker al jullie vrienden uit voor zaterdag zodat we goed veel winst maken!!!!!

zaterdag 30/03

SPANNEND!!!! Vandaag komen jullie het te weten, vandaag kan Sander eindelijk stoppen met zagen, want vandaag maken wij het bekend! Kom van 14:00 tot 17:00 met ons meespelen en ontdek niets minder dan de bestemming van ons buitenlands kamp!!!!!!

Aansluitend houden we een infomoment van 17:00 tot 18:00 voor jullie ouders. Na een korte presentatie kunnen ze dan met eventuele zorgen en vragen bij ons terecht!;)

dinsdag 16/04 + woensdag 17/04

Zet deze data al maar in jullie agenda, want dan gaan we op paastweedaagse joepieee

Denk allemaal ook nog aan jullie KLUSJESKAART!!!!!! We missen er hier nog veel te veel en hebben dit geld broodnodig, dus hop hop klussen maar!

Het is ook niet de bedoeling deze gewoon in te laten vullen door je ouders, zij betalen al genoeg. Denk eens out of the box of ga gewoon stofzuigen bij je oma, het gras afdoen bij je nonkel, de auto van je neef wassen,…

xoxo verkennerleiding

Doe altijd uw perfect uniform aan en wees op tijd!

AFBELLEN/MAILEN/FACEBOOKEN/BRIEF STUREN/POSTDUIF ALS GE NIET KOMT VOOR ZATERDAG EN MET GELDIGE REDEN!!!

Vergaderingen

There are no upcoming events at this time.

Leiding
FransFrans

Kapoenen tot Jin
1ste jaar leiding: kabouters
2de jaar leiding: welpen
3de jaar leiding: Jong verkenners

LunaLuna

Totem: Zotte Pauw
Studies: Architectuur
Carrière: Welpen, Kabouters, Verkenners, Verkenners
Gsm: 0471534340

NickNick

2015-2016: Kabouters
2016-2017: Kabouters
2017-2018: Jongverkenners
2018-2019: Verkenners

philipphilip

Strijdlustige Barry

2016-2017: materiaalploeg
2017-2018: jongverkenners
2018-2019: verkenners

sofiesofie

Totem: Goedmoedige Katta
Studies: Master Audiologische wetenschappen
Carrière: Kapoenen, Kabouters, Jonggidsen, Verkenners