Carpool kapoenen

Hieronder kan je reageren als je nog een plekje vrij hebt om iemand mee te nemen van of naar het weekend.

Geef aub de volgende informatie:

Als je interesse hebt om mee te rijden met iemand die hieronder gereageerd heeft gelieve dan op hun bericht te reageren (reply) zodat andere ouders ook weten dat die plekken al bezet zijn. Degene waarop je gereageerd hebt krijgt een mailtje met jouw bericht. Laat ook iets van contactgegevens achter in jouw bericht zodat hij/zij kan bevestigen (mail/gsm-nummer/facebook/…;)

4 Comments
 1. Beantwoorden

  Cecilia

  22 november 2017

  Wij (mama en papa van Amelie Pairoux) rijden vanuit Runkst naar de weekendplaats en terug zondag, en hebben nog één plaatsje over in de auto!

 2. Beantwoorden

  Ann Simons

  15 november 2017

  Ik, mama van Ruben Buyl, rijd heen en terug. Ik heb nog 2 plekjes vrij en vertrek normaal gezien van de Alverberg. Maar kan gerust ook een aantal kindjes uit de buurt oppikken en afzetten.

  Een stevige linker,
  Ann

  • Beantwoorden

   Carine Schrijvers

   20 november 2017

   Dag Ann, ik ben de meter van Joris Kwetchou en zoek nog een plaatsje voor Joris voor de heenweg. Voor de terugweg denk ik zelf te kunnen gaan.

 3. Beantwoorden

  Wim Mondelaers

  13 november 2017

  Ik (papa van Myrthe Mondelaers) rijd heen en terug (behoudens wanneer onze dochter opeens vóór het weekend apeziek wordt). Ik kan 2 circusartiesten meenemen heen en terug en vertrek vanuit de Katharinawijk (traditioneel een PD-bolwerk). Ik wil gerust een paar circusartiesten uit de buurt ophalen.

  Een stevige linker,
  Wim (die zijn totem beter niet vermeldt)

LEAVE A COMMENT

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro